Betalen & verzenden

Nadat jij de juiste tacker of bevestigingsmaterialen gekozen hebt, kunnen wij de bestelling bijna leveren. Helaas komt voor jou eerst nog een vervelend deel van de bestelling, namelijk de betaling.
Wij hebben geprobeerd om dit zo aangenaam mogelijk te maken voor jou! Daarom bieden wij, jou de keuze welke betaalmethode jij wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit zes mogelijkheden!

  • Direct betalen door middel van Ideal
  • Direct betalen door middel van PayPal*
  • Direct betalen door middel van een Credit Card*
  • Vooraf betalen door middel van bankoverschrijving**
  • Contant betalen bij afhalen
  • Op rekening, uitsluitend op aanvraag

Na het ontvangen van de betaling doen wij er alles aan om de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Wanneer je voor 13.00 uur besteld, worden de producten de volgende dag geleverd***. Zodra je voor meer dan €150,- besteld verzenden wij de artikelen zonder enige kosten! Onder dit bedrag zijn de kosten voor de verzending €7,95 excl. btw. Als je de bestelling vandaag nog wilt gebruiken, heb je ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Levering op zaterdag is ook mogelijk! Kies hiervoor de optie ´Levering op zaterdag’ tijdens het bestelproces.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over het online bestellen, betalen of over de verzending van jouw bestelling, dan zouden wij graag willen horen. Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of door ons te bellen op 0546-492740.

* Met deze betaalmethode wordt 5% toeslag gerekend.
** Wij verzenden je bestelling pas zodra wij de betaling ontvangen hebben. Dit kan soms enige vertraging opleveren.
*** Indien het product op voorraad is, met uitzondering van het weekend.